Hvad synders du om kunsten er god nok, de sidste pr. År

Siger du selv der er kommet der nok nyt kunst? ellers syndes de danske kunstnere ikke er gode nok til at finde. på nyt inden for kunst de sidste år. men dette er noget, jeg ville til at at få lavet om på jeg er ikke en som stopper med det som jeg har gang i, men lige fortiden laver jeg online kunst og jeg husker for et pr. år siden ringet. jeg til en lokal påske udstilling og at kunde udstille kunst der men dette fandt jeg så ud af der hvar ikke noget er lavet, den samme kunst som.

jeg har lavet efter at jeg i dag er den nye Jens Jørgen Thorsen i den danske kunst jeg laver kunst på ca. samme måde i dag og der ikke noget der lige kan side at de kan lave kunst. på min måde. og kunst er ikke noget jeg ville stoppe med i dette liv, men jeg tænker kunst og siger også at maleriet er dødt for alle der vil være kunst maler dette, er kun noget der høre fortiden til før 2018. nu er jeg i år mere og mere den Multi-Digital. Og jeg går selv vejen med at kun laver Installations Kunst & Performancekunst som kunstner. Eller mest online, Men jeg skal jo også tænke på at dette skal være, noget der skal laves i fremtiden. men lige tilbage til dette jeg ville skrive, om i dan danske kunst.

Hvad synders du om kunsten de sidste pr. år kommer der nok nyt kunst. Jeg har set maget nyt i kunsten. men har også af og til set at folk de laver det kunst som jeg skriven om her på KUNSTBIEN som har være online siden 1999 og den stopper ikke så lange jeg, lever men har tit haft lyst at udstille mit liv. set ud fra en kiste fordi jeg syndes dette er en vild måde det sker på i Danmark for tiden med hjælpen til de folk der ikke kan, noget selv dette kan man jo også (lave kunst at som ham Jens Jørgen Thorsen) gøre for over 20 år siden men dette er ikke noget Anders folk der tør at lave jo jeg er ok den eneste i Danmark der ville dette men ellers her er så lidt mere i bruger af siden kan skrive om når i er bruger i denne.

ART Group To the year 2025.

(Kuntbien for ever)

Make by Klaus Emilius The Rolling Piece of Art.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *